Välmående

Trött och mör efter en dag vid havet. Är inne på sista semesterveckan och befinner mig på Härnäset, nära Lysekil med F och hans familj. I dag gick vi till havet för bad och sol. Efter ett par timmar var det dags att åka ut till Bohus Malmön och hämta upp krabbtinorna vi la i i lördags. Full pott! Ett dussin krabbtaskor. Dessa kokades när vi kom in till hamn. Fs mormor kom ner med krusbärspaj och bullar som vi åt på bryggan. Man borde ha lika mycket semester som jobb under året. Tänk vad bra man hade mått!

Kissie

Jag blir så provocerad av vissa människor. Så ARG! Just nu gäller det bloggerskan Kissie. Hon är ett vrak, en levande Barbie! Hon är så fullkomligt oproportionell och syntetisk. Och ung. Det är tragiskt ur flera aspekter. Dels för henne själv, att hon manipulerar sin kropp, men också naturligtvis mycket för dem hon påverkar negativt. Tittar man på kommentarerna hon får är hälften utskällningar och okvädesord och hälften fjäsk och komplimanger. Det som kanske gör mig mest arg av allt är att hon har medias fulla uppmärksamhet och är sponsrad upp till bröst..förlåt, öronen. Så vad skriver hon om? Vad använder hon all denna potentiella makt till? I N G E N T I N G! Inte-ett-jota! "Jag har köpt ny bikini, hihi smajli", "Haha jag tog typ Sprite zero för att skippa kalorierna och kunna äta mer godis haha, smajli". Dessutom kan hon inte stava för fem röda öre. Jag blir tokig! Sveriges kanske mest kända blogg handlar om: inte-ett-skit och är felstavad.


,jn

Bild lånad från Aftonbladet.


Halva semestern in

Jag är som min far; kan inte låta bli att räkna ner dagarna. I stället för att, med glatt leende, tänka att halva semestern är kvar tänker jag på den som gått. Halva glas och hela den biten.
Vi kom tillbaka från Hbg i går. På vägen stannade vi i Varberg och såg en föreställning av 1 2 3 Schtunk:
Mina päron såg dem spela Shakespeare i Helsingborg och fick oss väldigt sugna.
I dag har vi varit lite praktiska och sedan spelat frisbeegolf i Slottskogen. F kastar som en jädra raket! Jäklar vad långt de går! Jag är lite mer modest och sikar på träden. Vi cyklade dit. Jag har köpt en ny cykel som jag är ypperligt nöjd med:


24-växlad hybridcykel. Najs.

b


Back on the horse

Det är ganska bökigt att byta domän för sin blogg. Speciellt om man blivit så fåfäng att man vägrar blogga utan att först ha ändrat designen. Som ni kanske ser (om ni följde min förra blogg) har jag gjort lite ny bakgrund. Käckt va? Det är mycket som behnöver ändras och förhoppningsvis skall jag kunna importera alla tidigare inlägg från metrobloggen. Om de släpper dem ifrån sig. Åpna jäklar.
Det är semester och helgen har varit störtskön. I går var F och jag på bröllop. Vi samlades på Drottningtorget och inväntade bröllopsparet som kom cyklande på tandemcykel. Efter det bar det väg genom stan på tre abbonerade spårvagnar - oldschool. Slutligen visade det sig (hade varit mycket hemlighetsmakeri) att vi skulle vara i Trädgårdsföreningen i en lokal som heter Lagerhuset. Tillställningen var spektakulär från början till slut och kvällen mycket, mycket lyckad!

RSS 2.0